Nejsme v pohádce, aby nám pečení holubi lítali přímo do pusy, holt to tedy zase zůstane na vás. Připravte se na grilovací sezónu a kupte si gril na kuřata. Napíchněte je na rožeň, potřete po domácku připravenou marinádou a pak už jenom čekejte. Je to jednoduché a příliš se u toho nezapotíte, grilování kuřat na grilu zvládne každý. Hnací motorek se stará o to, aby se maso rovnoměrně opékalo a nepřipalovalo se, přičemž pod kuřaty se nachází vanička, která zachytává šťávu a marinádu. Nezapomínejte je tedy čas od času znovu potřít, aby byli opravdu chutná. Na gril na kuřata se vám vejde hned několik kousků vedle sebe, opéct si ale můžete i jen jedno.
Proč ale namáhat gril kvůli jednomu kuřeti? Ukažte, jaký jste šéfkuchař a pozvěte všechny svoje kamarády nebo drahou rodinu a uspořádejte grilovací akci. Po vašich grilovaných kuřatech se všichni budou oblizovat až za ušima a sousedi budou zvědavě nasávat skvělou vůni za plotem.